• 2_bon_nyhem.jpg
  • bild barn.jpg
  • bild konsert.jpg
  • bild mikrofon.jpg
  • bild ung.jpg

Följ med på RESAN

Resan-IBRA-CMYK2 230x115pxI oktober 2014 reser 42 ungdomspastorer tillsammans med Pelle Hörnmark, IBRA, PMU och Pingst ung till Egypten och Etiopien.

Pingst internationellt antar utmaningen att utmana och utrusta nästa generation för en ny tid av missionsarbete. Nu finns möjligheten för er som församling att göra det samma. Investera i en unik resa för er ungdomspastor.

Kombinationen av Egypten och Etiopien skapar möjlighet att under en relativt kort tid få möta två totalt olika miljöer och flera medarbetare, som står i olika typer av arbete, mitt i deras hemma miljö. Varje resenär utmanas redan innan resan, att reflektera över sin egen relation till missionsuppdraget, sin församlings missionsarbete och tillsammans med sitt missionsråd söka vägar framåt för den unga generationen att engageras i missionsuppdraget.

Under resan kommer vi vara indelade i grupper kopplade till Pingst ungs regionledare, där upplevelser, frågor och utmaningar processas. Vi får blicka in i nutidens och framtidens utmaningar och möjligheter ifrån olika perspektiv.

Ett gediget förberedelsearbete är igång för att resan till dessa båda länder ska bli en process där vi tillsammans utmanas att ta missionsuppdraget på allvar till nästa generation. Därför menar vi att resan vi utmanar dig och er som församling, att följa med på, är mer än en resa. Vi välkomnar, utmanar, erbjuder dig som ungdomspastor och er som församling en resa in i nästa generations mission.

I reseledningen finns Pelle Hörnmark, Niclas Lindgren, Pontus Fridolfsson, Annelie Lennartsson, Jacob Frankner, Bengt Åke Bengtsson, Bengt Klingberg och Pingst ungs regionledare.

Priset för resan kommer bli 9.995kr/person.

När du anmält dig kommer du få ett bekräftelsemail på din anmälan. Något senare meddelar vi om du fått en plats på Resan.

Anmälan är stängd

 

Viktiga Datum:

1 april 2014 Sista anmälningsdag
8 Maj 14.00- 21.00 Obligatorisk förberedande träff i Stockholm då reseledningen medverkar. (Kopplat med Pingst rådslag 9-10 maj för att minimera antal resor)
September Regionala viktiga träffar inför resan i Pingst Ungs regioner. Varje regionledare bokar in en halvdag.
5-17 Oktober Egypten och Etiopien
November Uppföljande regional träff
Januari 2015 Återträff i samband med Pingst Pastor

 

annelie lennartsson 100pxVälkommen med på Resan!
Annelie Lennartsson, Missionsinspiratör